Planbord software

Beheer en analyseer uw bedrijfsprocessen eenvoudig


Stroomlijn uw bedrijf met
SCRUM en Lean Six Sigma

Bedrijfsprocessen inzichtelijk

Project planning (SCRUM / Lean Six Sigma)

De ideale software voor projectplanning. De essentie is eenvoudig, wat staat er op de planning (todo), waar is iedereen mee bezig (bezig) en wat is afgerond. (klaar) Projecten worden in taken verdeeld die vervolgens worden toebedeeld aan het personeel. Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen taak. De beheerder stuurt de processen aan en heeft vertragingen direct inzichtelijk.

Meer informatie op: https://www.sixsigma.nl/hoe-is-lean-six-sigma-opgebouwd

Geavanceerde statistieken

Geavanceerde statistieken zoals, gewerkte uren, projectuitloop en ziekte direct inzichtelijk.

Klantbeheer

Documentatie

Ons systeem heeft de mogelijkheid om voor uw klanten zowel een publieke als interne verslaglegging bij te houden. Deze verslaglegging kan worden gecombineerd met de module 'afspraken' zodat uw klant de gemaakte afspraken ook digitaal kan inzien. Dit zorgt voor duidelijke afspraken en tevens wordt er een dossier opgebouwd die u te allen tijde kunt raadplegen.

Facturatie

Uw klant heeft de mogelijkheid om facturen in te zien, inclusief betaalstatus. Het is mogelijk in combinatie met de webshop module klanten producten bij u te laten afnemen. (Ook in afgeschermde omgeving)

Klanttevredenheid

Meet en optimaliseer uw klanttevredenheid. Door op ingestelde momenten uw klanten uw bedrijfsproces te laten beoordelen. Hiermee wordt feedback tijdens het proces verwerkt en kunnen problemen snel in kaart gebracht worden.

Personeelszaken

Uren registratie

Het onderdeel urenregistratie van onze planbord software biedt de mogelijkheid om uw gewerkte uren te registreren en inzicht te bieden in de besteding van uw tijd. De geplande uren in uw agenda en de hoeveelheid declarabele uren in het verleden kunnen u inzicht geven in groei, maar kunnen u ook behoeden voor mogelijk mindere tijden.

Declaraties & Rittenregistratie

Eenvoudig uw declaraties beheren en verwerken in uw boekhouding? Onze software kan het. Ook rittenregistratie is onderdeel van het pakket. De GPS gegevens en locaties van klanten kunnen u inzicht geven waar uw personeel zich bevindt en hoe lang ze op locatie aanwezig zijn geweest. Ook worden afgelegde kilometers en zelfs vertragingen van afspraken gedetecteerd.

GPS Tracking

Is uw personeel veel onderweg? Wij hebben de mogelijkheid om op basis van GPS tracking de locatie van uw personeel te tonen en te gebruiken om uw bedrijfsprocessen nog gestroomlijnder te laten verlopen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Freelancers

Werkt u veel met freelancers? De mogelijkheid tot urenregistratie en directe facturatie naar uw klanten is onderdeel van ons pakket. Zo heeft u direct inzicht in de kosten en opbrengst van uw freelancers.

Administratie

Koppeling boekhouding

Onze software is gekoppeld aan Exact Online, Snelstart en E-boekhouden. Heeft u een ander boekhoudpakket? Dan is de kans groot dat wij deze kosteloos voor u zullen aansluiten.

Use cases

Webshop

Heeft u een webshop en wilt u uw orderafhandeling verbeteren? Wij hebben ons planbord speciaal ontworpen voor webshops. Uw order afhandeling en facturatie wordt gekoppeld en u heeft een compleet beeld van uw bedrijfsprocessen. Dit is inclusief betaalstatussen en bijvoorbeeld het proces van het bedrukken van kleding. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw shop.

Autogarage

Poetsbedrijven en autogarages zijn vaak aparte bedrijven. Deze werken nauw samen om auto's mooi gepoetst op te leveren aan hun klanten. Wij bieden een planbord welke de communicatie tussen beide verzorgt. U kunt afgesproken prijzen vastleggen en bijvoorbeeld wekelijks uitbetalen aan de hand van de gepoetste auto's.

Zorgverlening

Wilt u een patiëntdossier bijhouden, en levert u zorg op maat? Wij bieden een planbord dat bij uw organisatie past. U kunt een dossier aanleggen, gemaakte afspraken verwerken in de agenda en uw klant inzicht geven in de gemaakte afspraken en gemaakte uren. Wij sturen uw klant notificaties voorafgaande aan ingeplande afspraken en kunnen de gemaakte kosten overzichtelijk voor u weergeven.

Scheepvaart (Dredging)

Voor baggerschepen is door middel van procesmanagement op eenvoudige manier te besparen. Wij hebben voor een grote internationale klant onze plan- en monitoring software speciaal aangepast aan hun wensen. Hier wordt automatisch rekening gehouden met het type schip, zodat de ingevulde 'ullage' waarden overeenkomen met de inhoud van het schip. Ook kan het type vulling worden opgegeven en de tijden waarop het schip zijn 'manouvres' uitvoert. Omdat het schip ver uit de kust ligt, wordt onze software lokaal op het schip geïnstalleerd. Enkel de dagrapporten worden door middel van een beveiligde verbinding doorgezonden voor nader onderzoek aan land. Neem contact op voor meer informatie.

Telefoon abonnementen

Ons abonnementen systeem werkt naadloos samen met de module facturatie. U hoeft alleen nog klanten aan te sluiten en opzeggingen te verwerken. Ons planbord maakt aflopende abonnementen inzichtelijk, zodat u een verlenging kunt voorstellen. Voor het afsluiten van een abonnement zijn gegevens nodig, zoals kopie ID-kaart/paspoort. Dit wordt normaal gesproken automatisch digitaal afgehandeld. U ontvangt direct een notificatie wanneer dit proces niet binnen de door u gestelde tijd vordert.


Wow! U bent aan het einde gekomen van deze pagina! Onze producten ontwikkelen onze producten zich razendsnel. Neem gerust contact met ons op en kijk wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.