Specificaties

De applicators van Bobis Engineering staan voor hoge kwaliteit, optimaal gebruiksgemak en een hoge en efficiënte productie. Bobis Engineering maakt een stap voorwaarts. En daarvoor halen ze alles uit de kast. Met dit unieke machinedesign wordt naar de toekomst gekeken. Dit moderne ontwerp sluit precies aan op onze ambities voor de toekomst. Een toekomst waarin de samenwerking tussen mens en machine centraal staan. Op naar het allerhoogste niveau van productie en efficiëntie. Vormgegeven in herkenbaarheid, kwaliteit, stijl en uitstraling. Optimaal in bewegingsvrijheid voor uw operator.

Natuurlijk geldt bij Bobis Engineering altijd: veiligheid voorop. Binnen de ontwikkeling van onze applicatielijn wordt daar op de meest uiteenlopende niveaus aandacht aan geschonken. In combinatie met een hoge productie en flexibiliteit staan wij voor pure kwaliteit. Ondernemen blijft vooruitdenken. Met de introductie van ons nieuwe design is de bovenbalk overbodig geworden. Zo denken we met u mee. Altijd en overal. Perfect zicht op het productie proces.  

Zien is geloven. Dat geldt ook voor het productieproces. Een visuele beoordeling of analyse is en blijft altijd noodzakelijk. Door de intelligente constructie van onze nieuwe applicator, garanderen wij u perfect zicht op het productieproces. Door de modulaire constructie kan men makkelijk en snel ten alle tijden het proces beoordelen. Kortom: een slim ontwerp.

Bobis Kindly Applicator is vanaf heden beschikbaar in de diverse lengte en breedtematen. Interesse in dit product? Neem dan contact op met ons!

Prijs op aanvraag

  • Let op: levertijd op aanvraag
    19602,00 incl. BTW
    16200,00 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen