Specificaties

De decoratieve, polyester films van Réflectiv' bieden een ruime keuze aan grafische ontwerpen en helpen u en uw klant, een persoonlijk tintje aan de omgeving te geven. Of het nu om een woon- of een werkomgeving gaat. Ze zijn niet alleen decoratief, maar beperken ook het doorzicht. Fijn om een(gedeeltelijk) privé omgeving te creëren, zonder verlies van licht. Of het patroon nu wit is of mat.

De grote winst voor u bij dit product, zit er in dat u zeer complexe patronen kunt , zonder kostbare tijd voor ontwerp, snijden, pellen en appliceren hiervoor te moeten (be)rekenen. De patronen met een witte kleur, zitten altijd aan de achterzijde van de film. Zodoende wordt deze opgesloten tussen het glas en de film. Hierdoor heeft het product een langere levensduur, aan beide zijden dezelfde uitstraling en is het zeer makkelijk te reinigen.

Toepassing: Gevelglas, Glaskantoren, Computerruimtes, Ziekenhuisgebouwen, Schoolgebouwen, Werkplaatsen, Etalagedecoratie, etc.

Frosted
Deze zelfklevende film, veranderd elk raam naar een FROSTED uitstraling. Houdt priemende ogen buiten, maar laat het licht volledig door. Toepassing: Gevelglas, Glaskantoren, Computerruimtes, Ziekenhuisgebouwen, Schoolgebouwen, Werkplaatsen, Etalagedecoratie, etc.

Ets-imitatie
Zeer mooie zandstraal-effect folie.
De film inT200 is een polyester film van 36µm, die gelakt is. Kan niet met de snijplotter gesneden worden.
De inT256 is een PVC film van 100µm die gevernist is en beprintbaar met Ecosol-inkten.

De inT090 is een verlenging van de 100% dekking. Beprintbaar met Ecosol-inkten.

 • De kleuren op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren u een kleurenkaart te gebruiken om kleuren te vergelijken
 • Mocht u nog niet bekend zijn met dit product, raden wij u aan deze eerst te testen
 • Voor de juiste verwerking raden wij u aan de technische datasheet te raadplegen
  10,25 incl. BTW
  8,47 excl. BTW
  feature_kleur
  breedte

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen

Opmerking levertijd Dit artikel is ruim op voorraad en is indien voor 16.00 besteld binnen twee werkdagen in huis.
feature_kleur
breedte
INT200 - Ets Imitatie INT256 - Ets Imitatie
75cm
150cm