Specificaties

Flexa laminator Easy Lite 160cm
Perfect lamineren heeft altijd al zijn prijs gehad. Mensen die met laminatoren werken weten dat geld besparen op een laminator vaak tot onbevredigende prestaties en vaak luchtbellen met zich mee kan brengen. Met de Flexa Easy Lite 160 biedt Sign Top u een laminator die hoogwaardige prestaties en lage kosten combineert.

De Easy Lite 160 is een professionele laminator voor de montage van afbeeldingen op panelen, het aanbrengen van dubbelzijdig zelfklevende films, applicatie tapes en beschermende folies op een eenvoudige, snelle en nauwkeurige manier. Met een maximum van 30mm ruimte tussen de rollen.

Met een verwarmde bovenrol, is de Flexa Easy Lite 160 de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een solide, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken laminator die een hoge kwaliteit van de productie garandeert. Flexa Easy Lite 160 brengt u al deze voordelen tegen een lage prijs, met een hoge productie efficiency. De Flexa Easy Lite 160 betaalt zichzelf snel terug, dag na dag. Dankzij het snel kunnen laden en wisselen van rollen biedt de Flexa Easy Lite 160 veel voordelen en bespaart u een hoop geld. De grote veelzijdigheid in combinatie met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, maken de Flexa Easy Lite 160 een onmisbaar apparaat en een goede oplossing voor iedereen die werkzaam is in de sign branche.

Dankzij de hoge kwaliteit en waar voor je geld is de Flexa Easy Lite 160 de perfecte oplossing.

Technische kenmerken:

Werkbreedte: 1.600mm
Laminaatbreedte: 1.6300mm
Solide epoxy gecoat stalen frame op wielen 
Afneembare stalen werkbladen voor het gemakkelijk transporteren van materiaal naar de rollen 
3 aluminium aandrijfassen 
Twee aandrijfassen uitgevoerd met een rem, één aandrijfas uitgevoerd met een koppeling voor het afstellen van de juiste aanpassing van de spanning van de film 
Rubber gecoate rollen van Ø 116mm 
Maximale ruimte tussen de rollen: 30mm 
Verwarmbare bovenrol (instelbaar op 30°C, 40°C or 50°C) 
Uitgerust met veiligheidssysteem (lichtgevoelige cellen), automatische beheersing van de veiligheidsvoorzieningen en noodknoppen 
Elektronisch instelbare snelheid van 0 tot 5m per minuut 
Doorvoeren mogelijk met de hand of voetpedaal 
Ergonomisch bedieningspaneel voor optimaal gebruiksgemak

Bestellen

    9719,75 incl. BTW
    8032,85 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen