Specificaties

De FOREVER TransferRIP, voor printers met 4 kleuren

De FOREVER TransferRIP, in combinatie met de FOREVER transferpapieren en de OKI wit toner printers, opent geweldige mogelijkheden voor alle gebruikers.

Deze software stelt de gebruiker in staat kleine producties te maken met een hoge resolutie en met een resultaat dat zelfs zachter aanvolet dan zeefdruk op textiel. Zelfs als het gaat om het produceren van één enkele transfer!

Volledig geautomatiseerd Design-cropping!

De meest voorkomende formaten, zoals EPS, PSD, PDF, TIFF, JPG, kunnen eenvoudig worden geïmporteerd. Tegelijkertijd, detecteert de software alfakanalen en snijpaden en creëert en bewaart deze automatisch voor de afbeeldingen.

Color Management!

Met de selectieve wit toner afstemming, alsmede de speciaal door FOREVER afgestemde kleurprofielen voor de verschillende transfer papieren, krijgt de gebruiker optimale kleuren.

Toch heeft de gebruiker meerdere instellingen tot beschikking, zoals helderheid, contrast, verzadiging en selectieve kleurcorrectie om het beeld aan te passen aan zijn of haar persoonlijke behoeften.

Tot 40% kostenbesparinge als gevolg van lager toner verbruik!

Dit wordt bereikt door middel van selectieve vermindering van witte toner, het rasteren en het optimaal gebruik van de textiel kleur om deze als toner kleur uit het ontwerp te halen.

Enorme verbetering van de wasbaarheid!

Gerasterde ontwerpen kunnen beter worden gewassen dan de volledige full colour ontwerpen, omdat de mechanische slijtage van het gerasteriseerde beeld minimaal is in vergelijking met een volledig full colour beeld.

Deze resultaten werden met name bereikt met polyester textiel welke meer dan 40 keer gewassen werden bij 40°C zonder verlies van beeldkwaliteit.

Dit zijn slechts een paar van de voordelen en mogelijkheden die de gebruiker haalt met de nieuwe software.

Het gebruik van de TranserRIP gaat via een USB-dongle, wat de flexibiliteit op verschillende werkstations biedt.

    717,25 incl. BTW
    592,77 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen