Specificaties

De Pro8432WT A3 witte-tonerprinter kan afdrukken in alle kleuren, inclusief wit, en realiseert daarmee een doorbraak op afdrukgebied. De Pro8432WT is bijzonder gebruiksvriendelijk, betaalbaar en ideaal voor creatief, grafisch drukwerk en u kunt er designs in een felle, dekkende, helder witte kleur mee afdrukken op uiteenlopende media.

 

De professionele A3-printer met witte toner voor kledingdecoratie, verpakkingsontwerpen, verkoopmaterialen en graphics voor venstergebruik

 

De oorspronkelijke CMYW-printer

De Pro8432WT maakt deel uit van OKI’s portfolio van witte-tonerprinters (WT). Dit is een originele serie printers waarmee gebruikers op een eenvoudig, gebruiksvriendelijk apparaat meer kunnen doen met kun gekleurde A3-media, transparante film en achtergronden. Zo bereiken ze levensechte kleuren en afbeeldingen die zich perfect lenen voor:

- Persoonlijke kledingdecoratie

- Kunstenaars, ambachtslieden en vormgevers

- Verpakkingsontwerpen en proefmodellen

- Verkoopmaterialen

- Graphics voor venstergebruik

De snelle, betaalbare oplossing voor WITTE afdrukken

De Pro8432WT combineert het afdrukken van HD digitale LED-kleuren met witte-tonertechnologie en biedt veelzijdigheid in het gebruik van media tot maximaal A3-formaat en een gewicht van

256 g/m². Ongeëvenaarde prestaties in een compacte vormgeving zorgen voor verbluffend zuiver wit en levendige kleuren die normaal gesproken alleen met dure apparatuur bereikt konden worden. Het creatieve potentieel van uw bedrijf kent geen grenzen meer: u kunt nu in eigen beheer kleine aantallen displaymateriaal, briefpapier op maat, verpakkingsconcepten, t-shirts en promotiemateriaal drukken.

In-house afdrukken kan nu nog slimmer, in alle kleuren, inclusief wit

Voor ontwerpers, grafische vormgevers, producenten van verkoopmateriaal en een hele reeks andere grafische bedrijven betekent witte toner een veel grotere flexibiliteit bij hun afdruk-, proefdruk- en productieprocessen. Zo kunnen zij altijd alles in-house afdrukken.

De Pro8432WT kan zuiver wit afdrukken op veel verschillende gekleurde media, terwijl het wit ook over andere kleuren heen kan worden afgedrukt, zodat u levendige effecten op donkere achtergronden krijgt. Door alle traditionele CMYK beperkingen te verwijderen, is het nu mogelijk om

vormgevingen voor t-shirts en reclamematerialen, graphics voor venstergebruik, transparante film en schrijfwaren zoals uitnodigingen of menu's te drukken. De Pro8432WT is tevens perfect voor verpakkingen in kleine oplagen en proefontwerpconcepten.

Combineer al deze superieure functies met de uitzonderlijke afdrukkwaliteit door de digitale LED-technologie van OKI en er is sprake van een revolutie in het afdrukken voor de grafische, ontwerp- en reclamesector.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    6532,50 incl. BTW
    5398,76 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen