Specificaties

Met deze A4 kleuren (CMYWt) LED printer met witte toner is het zeer eenvoudig geworden om full colour transfers te printen, inclusief wit, om vervolgens op zowel lichte als donkere kleding te kunnen transfereren.

 

Baanbrekende afdruktechnologie onderstreept innovatiekracht van printerspecialist.

OKI Systems, toonaangevend specialist in innovatieve printoplossingen, heeft zijn productassortiment uitgebreid met de nieuwe digitale white-tonerprinter, de ES7411WT. Met deze LED-printer kunnen organisaties in eigen huis promotiemateriaal in kleur (inclusief wit) A4-formaat afdrukken, een taak die ze voorheen - tegen aanzienlijk hogere kosten - aan externe dienstverleners moesten uitbesteden. OKI is hiermee de eerste leverancier die op toner geënte printoplossingen introduceert voor de ‘white-printer’-sector. 

 

Tal van opties

Naast printen op papier biedt de printer tal van andere aantrekkelijke opties voor (grafische) bedrijven. Variërend van het drukken van decoratieve transfers, bijvoorbeeld voor T-shirts en serviesgoed, tot het drukken van raamstickers voor auto’s, films voor verpakkingen en point-of-sale-toepassingen voor winkels. De afdruksnelheden waarmee dat gebeurt, zijn hoog. De ES7411WT A4-printer maakt vierkleurendruk (CMY en wit) mogelijk met een snelheid van 8 ppm in de transfermodus en 34 ppm bij gebruik van gewoon papier. 

    4075,75 incl. BTW
    3368,39 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen