Specificaties

Be first to finish

De Texart CS-64 kalander is een professioneel hittetransfersysteem dat snel, betaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Het is kortom de perfecte partner voor de Texart RT-640 sublimatieprinter.

 

Gebruiksvriendelijk

De Texart CS-64 is volledig afgestemd op de productiebehoeften van textielprinters en blinkt uit door zijn gebruiksgemak. Dankzij deze troeven weet de machine zowel ervaren professionals alsook nieuwkomers in sublimatieprinten te overtuigen.

 

Keer op keer een perfect resultaat

Dankzij zijn nauwkeurig doorvoersysteem en infrarood warmtebron transfereert de CS-64 sublimatieprints perfect van papier op polyesterhoudende materialen. U kunt de kalander ook gebruiken om de inkt te fixeren op textiel dat rechtstreeks geprint werd. Dankzij de gemiddelde productiesnelheid van 50 m²/u en een optionele doorvoertafel is de CS-64 geschikt voor zowel grote rollen als voorgesneden stoffen. Hierdoor is het kalandersysteem de ideale afwerkingsoplossing voor al uw textielprints, waaronder kleding, interieurdecoratie, signalisatie, displays en promotiemateriaal.

 

Eenvoudige werking

De CS-64 is bijzonder gemakkelijk in gebruik. Het intuïtieve bedieningspaneel is in enkele seconden ingesteld. Geïntegreerde veiligheidsfuncties beschermen de operator op elk moment tegen hitte en gevaar. Het in- en uitladen van het materiaal gaat ook extreem vlot.

 

De CS-64 heeft zes zelfvergrendelende assen voor het op- en afrollen van media. Elke as beschikt over een centreersysteem waardoor u de kalander snel en nauwkeurig kunt laden. Een ingenieuze spanner houdt het textiel apart van het transferpapier na de sublimatie om kostelijke 'image ghosting'-fouten op de stof te vermijden.

 

Hoge productiviteit, lage werkingskosten

De CS-64 heeft lage werkingskosten en een hoge productiviteit. De kalander beschikt over een digitaal gestuurd, infrarood-kwarts-verwarmingselement dat veel minder energie verbruikt dan het alternatief met olieverhitting. Zo kan de machine veel sneller de optimale temperatuur bereiken. Dit resulteert in kortere wachttijden en een hogere productie. De warmtebestendige Nomex® invoerband werd met kevlar versterkt om een lange levensduur te garanderen. Deze is mechanisch aanpasbaar en levert een hoge transferkwaliteit zonder tussenkomst van de operator of toevoer van perslucht. De CS-64 kalander gebruikt geen oliekachel of luchtcompressor en is dus een milieuvriendelijk hittetransfersysteem waarmee uw bedrijf tijd en geld bespaart.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    27606,25 incl. BTW
    22815,08 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen