Specificaties

De toekomst van uw bedrijf begint hier

Bouw uw bedrijf uit met de geïntegreerde printers/snijplotters van de TrueVIS SG serie. De SG-540 (1371 mm) en SG-300 (762 mm) bieden de vermaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteiten van Roland DG, tegen een buitengewone prijs.

Als starter biedt de SG de veelzijdigheid en het gebruiksgemak die u nodig hebt om snel klanten aan te trekken en geld te verdienen. Als u uw huidige productie wilt vergroten, kunt u het winstgevende productassortiment dat u aanbiedt uitbreiden en uw bedrijf laten groeien.

Ongeacht de visie die u voor uw bedrijf hebt, de TrueVIS SG kan u helpen bij het realiseren van uw doelen.

 

Productiviteit tot 60% sneller*

Twee FlexFire printkoppen van de nieuwste generatie leveren een hogere printoutput met een verbluffende kwaliteit. U kunt automatisch printen, herpositioneren en graphics uitsnijden op hetzelfde toestel, waardoor er geen manuele tussenkomst meer nodig is. En de SG beschikt over een geweldig proper inktsysteem met inktzakken van 500 ml die snel en perfect passen in de herbruikbare houders zonder knoeiboel en met minder afval.

 

Een solide investering

Investeren in een TrueVIS SG geïntegreerde printer/snijplotter is zeer verstandig. Dit winstgevende toestel is gemakkelijk en snel te installeren, intuïtief te bedienen en biedt vanaf dag één een indrukwekkend rendement op de investering. Het kan gemakkelijk in uw bestaande workflow worden geïntegreerd, zonder dat u hoeft te investeren in extra ruimte en gespecialiseerde elektrische verbindingen of aanpassingen.

Met een indrukwekkende prijs-prestatieverhouding minimaliseert de SG de tijd die nodig is om uw investering terug te betalen. Bovendien zijn de toestellen van Roland ervoor gekend om hun waarde te behouden en de betrouwbare kwaliteit betekent dat u nog vele jaren op uw SG kunt rekenen.

 

Robuust design voor stabiliteit en prestatie

Het robuuste design van de SG minimaliseert trillingen voor een optimale print- en snijprecisie. De versterkte motor en aandrijvingssystemen garanderen duurzaamheid voor een continue productie. Een nieuw ontworpen textuurroller zorgt voor een betere hantering van de media. En er zijn optionele oprol- en droogeenheden beschikbaar om de prestaties nog meer te bevorderen.

  • Let op: levertijd op aanvraag

Bestellen

    14538,25 incl. BTW
    12015,08 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen