Specificaties

De toekomst van printen en snijden

Met de nieuwe TrueVIS VG-640 en VG-540 is de toekomst in printen en snijden aangebroken. Nieuwe, efficiëntere printkoppen die een prachtige printkwaliteit leveren. Nieuwe inkten die een breed kleurenspectrum bieden. Nieuwe snijtechnologie die de precisie vergroot. Nieuwe technologie om te communiceren met uw telefoons en tablets, en nog veel meer.

 

Breng uw ideeën tot leven

De inktjetprinters/snijplotters van de TrueVIS VG-serie zijn verkrijgbaar in twee breedtes: de VG-640 is 64” (163 cm) breed en de VG-540 is 54” (137 cm) breed. Ze zijn ontworpen voor een veelheid aan toepassingen: dynamische stickers en labels, schitterende banners, opvallende signalisatie, in-het-oog-springende autostickers, krachtige posters en veel meer. Dit omdat we weten dat u dit allemaal moet kunnen maken op een efficiënte en productieve manier.

 

Met TrueVIS wordt uw droom van een maximale veelzijdigheid en een optimaal rendement werkelijkheid.

 

Vier nieuwe printkoppen voor prachtige resultaten

De manier waarop de TrueVIS prints produceert, is tot in de puntjes geperfectioneerd. Vier volledig nieuwe printkoppen vuren druppels in drie groottes heel nauwkeurig en over een breed printbereik af. Elke inktdruppel valt precies waar het moet. Hierdoor krijgt u prachtige prints met egale kleuren en dit alles tegen productiesnelheden.

 

De nieuwe, sneldrogende inkt levert uitstekende resultaten

De gloednieuwe TrueVIS-inkt is een grote stap voorwaarts in de eco-solventtechnologie. Deze inkt biedt een breed kleurenspectrum, rijkere volvlakken en zachtere overgangen. Ook voldoet hij aan strenge milieunormen. Deze nieuwe inkt wordt geleverd in zakken van 500 ml die perfect passen in herbruikbare houders. Zo houdt u het steeds netjes en produceert u minder afval. TrueVIS-inkt is verkrijgbaar in configuraties met tweemaal CMYK voor een maximale productiviteit, zeven kleuren (CMYKLcLmLk) voor fijne details en zachte overgangen of acht kleuren (CMYKLcLmLk+Wh) voor nog mooiere prints op een donkere of heldere ondergrond.

 

Hogere precisie en tijdbesparing dankzij de nieuwe snijtechnologie

De TrueVIS VG printer/snijplotter is uitgerust met onze meest geavanceerde print- en snijtechnologie ooit. De nieuwe meshouder en het nieuwe mes zorgen voor een hogere mesdruk en grotere precisie, waardoor u met nog meer verschillende materialen kunt werken. Ook kunt u geperforeerd snijden en overlappend snijden met grotere precisie. Controleer uw productie op afstand met slimme technologie U kunt de VG printer/snijplotter vanop afstand aansturen met het nieuwe Roland DG Mobile Panel* op uw smartphone of tablet (via bluetooth). U ontvangt statusupdates en kunt vanop afstand uw productie beheren, testprints maken en reiniging controleren. *Smartphone / tablet niet meegeleverd.

 

Lever verbluffende resultaten

De VG-serie is ontworpen om uw dagelijkse handelingen te vergemakkelijken. De serie heeft een nieuw, aantrekkelijk en strak industrieel design dat trillingen minimaliseert en u zo een optimaal print- en snijresultaat verzekert. Heldere LED-verlichting verbetert de zichtbaarheid in de print- en onderhoudzones. Hierdoor wordt het gemakkelijker om prints tijdens de productie te inspecteren en routine-onderhoud uit te voeren. Dankzij de verbeterde motor en aandrijfsystemen gaan de toestellen langer mee. Optionele oprolsystemen en extra droging verbeteren de prestaties tijdens grote printopdrachten.

 

Nieuwe VersaWorks™ Dual RIP-software inbegrepen

VersaWorks Dual is uitgerust met een nieuwe core engine die een betere verwerking van bestanden garandeert (inclusief bestanden met transparanties). De geavanceerde en gebruiksvriendelijke eigenschappen waarvoor VersaWorks bekendstaat, krijgt u er gratis bij. VersaWorks Dual ondersteunt tot vier Roland-toestellen. De productiviteit- en prestatie-optimaliserende eigenschappen van deze software omvatten:

- calculator die het inktverbruik voorspelt

- ingebouwde Pantone® en Roland Color spotkleurenbibliotheken

- gebruiksvriendelijke interface

- variabele dataprinting

- ingebouwde tools voor aanpassing van het inktniveau

- geavanceerde cropping-, tiling- en nestingopties

 

Roland OnSupport inbegrepen

De TrueVIS-serie beschikt over Roland OnSupport, een online systeem waarmee u de status van de printerproductie op afstand kunt volgen. Het systeem brengt u via e-mail op de hoogte van belangrijke informatie, bijvoorbeeld wanneer een printopdracht voltooid is of wanneer de inkt bijna op is. Via Roland OnSupport kunt u met één enkele muisklik firmware-updates en belangrijke productinformatie downloaden van een speciale website.

 

Legendarische kwaliteit en betrouwbaarheid van Roland DG

TrueVIS printers/snijplotters zijn ontworpen om jarenlang betrouwbare prestaties te leveren – zelfs in de meest veeleisende productieomgevingen. De onovertroffen service en ondersteuning vormen daarbij de kers op de taart.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    32441,50 incl. BTW
    26811,16 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen