Specificaties

De nieuwe publiekslieveling

Hoe maak je ’s werelds bestverkopende printer nóg beter?* De nieuwe VersaCAMM VS-i is het antwoord! We behouden alles wat gebruikers waarderen in de VersaCAMM: kwalitatieve eco-solventinkt, ingebouwde snijfunctie, gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Daar voegen we aan toe wat u nog verlangt: de laatste printkoptechnologie, snellere droging, nieuwe ECO-SOL MAX2-inkt in CMYKLcLm, wit, metallic en licht zwart, eenvoudige vervanging van inktcassettes en meer. Deze printer wordt dus ongetwijfeld uw nieuwe lieveling.

 

Drie modellen

De VS-640i kan materiaal met een breedte tot 163 cm laden. De VS-540i gaat tot 137 cm breed en de VS-300i is met zijn 76 cm de kleinste van de reeks. Kies het model dat het best aansluit op uw wensen en noden. De VS-640i en 540i zijn de ideale toestellen om signalisaties, banners, autostickers/wraps en raamstickers te maken. De VS-300i is een uitstekend productietoestel voor stickers, labels en hittetransfers voor textiel.

 

Ruime kleurkeuze

De VS-i-toestellen kunnen met acht, zeven of vier kleuren gebruikt worden. Wit en metallic bieden een meerwaarde aan uw klanten en licht zwart zorgt voor de meest prachtige zwart/witprints en stabiele huidtonen. U hebt de keuze uit volgende configuraties met en zonder deze speciale kleuren: CMYK, licht cyaan, licht magenta, licht zwart en wit / CMYK, licht cyaan, licht magenta licht zwart en metallic / CMYK, licht cyaan, licht magenta, wit en metallic/ CMYK, licht cyaan, licht magenta en licht zwart / twee keer CMYK.

 

Nieuwste inkt

ECO-SOL MAX2 werd bekroond met een EDP Award voor Beste Nieuwe Generatie Solventinkt Technologie. Het is de nieuwste generatie van Roland DG’s gelauwerde eco-solventinkt. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Dankzij zijn nieuwe samenstelling creëert de inkt nog scherpere beelden. Verder is ECO-SOL MAX2 volledig nikkelvrij.

 

Nieuwste printkoppen

De VS-i is uitgerust met de laatste printkoptechnologie. Deze zorgt voor een onberispelijke printkwaliteit. De printkoppen vuren druppels in zeven verschillende groottes af en optimaliseren zo de beeldkwaliteit voor het materiaal en de resolutie die u selecteert. In combinatie met de nieuwe inkt, zorgen de printkoppen ervoor dat de kleinste details nauwkeurig worden afgeprint.

 

Sneller wit en metallic printen

De VS-i haalt hogere printsnelheden bij het printen van wit en metallic. Voor wit haalt de VS-i ongeveer 1,5 keer de printsnelheid van zijn voorganger en voor metallic ongeveer 2 keer. De toestellen hebben bovendien een automatische inktcirculatiesysteem voor witte en metallic inkt. Dit systeem voorkomt dat de pigmentdeeltjes in de inkt neerdalen.

 

Gebruiksvriendelijkheid troef

De VersaCAMM-toestellen staan bekend voor hun groot gebruiksgemak. Handige verbeteringen maken echter dat u de VS-i nog eenvoudiger kunt bedienen. De inktcassettes bevinden zich bijvoorbeeld vooraan de machine, waardoor u ze gemakkelijk kunt vervangen. Bovendien kunt u de positie van het snijmes tijdens het snijden lichtjes bijstellen. U kunt dus meteen ingrijpen en zo extra kosten vermijden.

 

Geleverd met VersaWorks

Alle Roland-printers worden geleverd met VersaWorks. Via deze software kunt u op een erg gemakkelijke manier metallic patronen printen. U selecteert gewoonweg een van de 25 beschikbare patronen en de software doet de rest. Speciale effecten creëren is dus een fluitje van een cent! VersaWorks heeft bovendien een bibliotheek met 512 metallic kleuren. U kiest simpelweg een kleur en na enkele minuutjes ziet u de schitterende resultaten al uit de printer rollen.

 

Handige opties

De VS-i heeft een ingebouwd verwarmingssysteem. U kunt echter een extra droging installeren om het droogproces te versnellen. Roland DG raadt deze OndS-droging aan als u witte of metallic inkt gebruikt. Op alle VS-i-toestellen kan bovendien een geavanceerd oprolsysteem worden geplaatst waardoor u grote printopdrachten zonder problemen kunt afwerken.

  • Let op: levertijd op aanvraag

Bestellen

    25972,75 incl. BTW
    21465,08 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen