Specificaties

Onklopbare investering

De VersaEXPRESS RF-640 is uw ideale partner om successen te boeken met digitaal printen. De printer is alles wat u nodig hebt: snel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en uitermate aantrekkelijk geprijsd. Bovendien is de printkwaliteit subliem. Dat alles vertaalt zich in een hoge productie, tevreden klanten en mooie winsten voor u.

 

Hoge productiviteit

De RF-640 haalt printsnelheden tot 48.5 m²/u. Het meegeleverde oprolsysteem ondersteunt u wanneer u grote volumes print aan hoge snelheden. Zelfs smallere rollen kunt u vlot plaatsen, omdat u de rollen aan beide kanten kunt vastzetten op het oprolsysteem. Bovendien kunt u uw toestel onbeheerd laten printen, zonder u zorgen te maken over de inktreserves. Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken.

 

Nieuwste inkt

De RF-640 gebruikt Rolands ECO-SOL MAX2-inkt in vier kleuren (CMYK). Deze GREENGUARD Gold gecertificeerde inkt staat garant voor prachtige levendige kleuren. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Dankzij zijn nieuwe samenstelling creëert de inkt nog scherpere beelden. Verder is ECO-SOL MAX2 volledig nikkelvrij.

 

Allernieuwste printtechnologie

De RF-640 is uitgerust met de nieuwste printkop beschikbaar op de markt. De vier euren (CMYK) zijn gespiegeld geordend in de kop, waardoor de kleurvolgorde van de inkt dezelfde is in beide printrichtingen. Zo bent u zeker van een uitstekende kwaliteit in elke printmodus. De kop vuurt de inktdruppels bovendien in zeven verschillende groottes af. Dat resulteert in verbluffend mooie prints op een grote reeks materialen.

 

De genialiteit van eenvoud

U hoeft geen genie te zijn om de RF-640 te gebruiken. Integendeel, dankzij de innovatieve functies en nieuwe technologieën kunt u de printer heel eenvoudig bedienen. Met de Roland Printer Assist app voor iPad regelt u de productie, testprints en onderhoud vanop afstand. Bovendien kunt u inktcassettes gemakkelijk vervangen via de nieuw ontworpen laadunit die zich vooraan de printer bevindt.

 

Slim besparen

De RF-640 heeft lage gebruikskosten en vraagt weinig onderhoud. Het inktverbruik ligt laag dankzij de nauwkeurige inkjettechnologie en geoptimaliseerde profielen voor de ECO-SOL MAX2-inkt. Een automatische reinigingsfunctie minimaliseert verder het inktverbruik en verlengt de levensduur van de printkop. Dit alles zorgt ervoor dat de RF-640 uiterst efficiënt is in zowel productiemodus als sluimerstand.

 

Roland VersaWorks

De RF-640 wordt geleverd met VersaWorks, een krachtige en gebruiksvriendelijke RIP-software die speciaal werd ontworpen voor de Roland-inkjettechnologie. De software laat u toe uw toestel optimaal te gebruiken. Updates voor VersaWorks kunt u gratis downloaden.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    21219,25 incl. BTW
    17536,57 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen