Specificaties

Print, personaliseer en maak winst

De VersaUV LEF-200 past in elke studio, werkplaats of retailomgeving en biedt een veelzijdige oplossing om rechtstreeks te printen op bijna elk voorwerp, met verbluffende details en prachtige kleuren. Print tekst, foto’s, logo’s of andere afbeeldingen rechtstreeks op tal van voorwerpen, zoals gsm-hoesjes, geschenken, gadgets, briefpapier, golfballen, promotieartikelen, industriële onderdelen en elektronische toestellen.

Dankzij de ingebouwde primerinktoptie was het nog nooit zo gemakkelijk om glas en andere unieke materialen te personaliseren*. De transparante inktopties zorgen voor spotgloss of matte afwerkingen en stijlvolle reliëfeffecten. Er is ook witte inkt verkrijgbaar voor een vleugje glans of een heldere kleurkwaliteit op donkere of transparante oppervlakken.

Al deze voordelen betekenen meer kansen om winst te maken met uw zaak.

 

Winstgevend printen met primerinkt

Dankzij de primerinktoptie van de LEF-200 print u snel en gemakkelijk op glas, glanzende oppervlakken en nog veel meer. Gebruikers kunnen een voorwerp gemakkelijk en nauwkeurig voorbereiden voor de personalisatie door de primerinkt rechtstreeks vanuit een bestand in VersaWorks Dual RIP te printen. Daarna kan de kleurengraphic op het voorwerp worden geprint. Hierdoor is het mogelijk om grafische elementen veel zuiverder en efficiënter toe te voegen aan uitdagende materialen.

 

Lever verbluffende resultaten met ECO-UV-inkt

ECO-UV-inkt in CMYK, wit en transparant droogt onmiddellijk en maakt een breed kleurenpalet met scherpe details en rijke kleuren mogelijk. ECO-UV moet niet worden ontgast en hecht zich perfect aan ronde en onregelmatige oppervlakken.

ECO-UV-inkt is buitengewoon duurzaam, voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze inkt wordt geleverd in cassettes van 220 cc, zodat u uw handen niet vuil hoeft te maken. Bovendien is ze veilig na het drogen.

 

Inktefficiënte en constante kwaliteit

De LEF-200 gebruikt de automatische inktcirculatie van Roland. Die helpt schitterende resultaten met een constante kwaliteit te produceren, zelfs bij grote volumes. De gecontroleerde inktcirculatie voorkomt dat de inktpigmenten in de witte inkt bezinken, waardoor een consistente dichtheid ontstaat voor een schitterend resultaat, elke keer opnieuw.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid als standaard

De toonaangevende RolandCare-garantie van één jaar is inbegrepen in de prijs van uw LEF-200. En om zorgeloos en onbewaakt printen mogelijk te maken, verstuurt Roland OnSupport meldingen naar uw e-mailadres of smartphone om u te laten weten dat de inkt bijna op is of dat een opdracht voltooid is.

U kunt dus op beide oren slapen, want uw toestel wordt ondersteund door enkele van de meest geavanceerde technologieën en uitgebreide garantiepakketten in de sector.

 

Laseruitlijnsysteem

Met het ingebouwde laseruitlijnsysteem stelt u de LEF snel in voor verschillende media. Het is de eenvoudigste en meest doeltreffende manier om afbeeldingen uniform te printen op tal van materialen. De laseruitlijning van de LEF is een ongelooflijk gesofisticeerde en handige functie, of u het systeem nu gebruikt als een tweepuntsreferentie om vlakke oppervlakken te bepalen of om het middelpunt te vinden wanneer u print op afgeronde of onregelmatige voorwerpen.

 

Energie-efficiënt en ozonvrij

Het VersaUV LEF-assortiment mag op een gewoon stopcontact worden aangesloten. De LEF-200 verbruikt maar een fractie van de stroom in vergelijking met andere vlakbedprinters, waardoor uw jaarlijkse elektriciteitskosten aanzienlijk dalen.

De LEF-200 maakt gebruik van een duurzame uv-ledlamp voor het drogen die onmiddellijk in- of uitgeschakeld kan worden. Zo kan de gebruiker echt op aanvraag printen zonder te moeten wachten tot de lamp is opgewarmd. Doordat dit toestel is uitgerust met een lichtbron die volledig ozonvrij is en licht uitstraalt binnen het bereik dat bekendstaat als bijna-uv, biedt de LEF-200 een veilig alternatief voor traditionele uv-lampen.

Daarnaast schakelt de LEF automatisch in een spaarstand wanneer hij een lange tijd niet wordt gebruikt.

 

Optioneel luchtfiltersysteem

Een goede ventilatie is essentieel tijdens de ECO-UV-productie. Daarom is er als optie een BOFA-luchtfiltereenheid verkrijgbaar die werd ontwikkeld voor de toestellen Roland DG. Deze filter elimineert de geur bijna volledigen doet dienst als een opslagruimte voor mallen, toebehoren en benodigdheden.

 

Personaliseer bijna alles

Dankzij de printzone van 508 x 330 mm, gecombineerd met geavanceerde ECO-UV-inkten en een uv-ledlamp die niet warm wordt, kan de veelzijdige LEF-200 printen op bijna elk materiaal tot 100 mm hoog en 5 kg zwaar, inclusief:

• Pvc en plastics

• Glas**

• Hout

• Canvas

• Platen

• Leder

• Stoffen en nog veel meer

 

Optimaliseer uw productie met de meegeleverde VersaWorks Dual RIP

De Roland VersaWorks Dual RIP-software wordt meegeleverd met uw LEF-200. Deze krachtige RIP minimaliseert de behoefte aan ontwerpsoftware, aangezien speciale kleurlagen zoals wit, transparant en primer rechtstreeks van het artwork in de RIP-software kunnen worden gecreëerd.

Bekijk en bewerk complexe bestanden met transparanties, lagen en andere speciale effecten snel en gemakkelijk. Roteer, bepaal afstanden en herpositioneer bijgesneden afbeeldingen accuraat binnen de RIP voor meer controle bij het printen van graphics en het toepassen van effecten.

 

Omvat standaard ook handige functies, zoals:

• nesting

• tiling

• step and repeat

• variabele dataprinting

• calculator die het inktverbruik voorspelt

• Pantone® en Roland Color System Libraries

• Roland Texture System Library met 72 kant-en-klare textuurpatronen.

 

Cover beschermt print en omsluit bewegende onderdelen

De VersaUV LEF-200 is veilig om te gebruiken in elke printshop en elke industriële of retailomgeving. Hij beschikt over een cover die de bewegende onderdelen afschermt. Deze beschermkap houdt de printzone stofvrij en sluit het uv-ledlicht in.

 

Geavanceerde functies van de LEF-200

De LEF-200 beschikt over een brede waaier van geavanceerde functies om prachtige resultaten te leveren:

 

Een intuïtieve modus om op afstand te printen staat garant voor een uitzonderlijk constante kwaliteit op voorwerpen met regelmatige, golvende of gewelfde vormen.

Tot veertig vooraf bepaalde instellingen voor printopdrachten om onmiddellijk specifieke media-instellingen voor uw populairste toepassingen te kunnen opepen.

Hoogtesensorbalk uit niet-magnetisch materiaal om te printen op magnetische voorwerpen zoals hoezen voor tablets.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    37407,25 incl. BTW
    30915,08 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen