Specificaties

Productieve digitale personalisatie

De VersaUV LEF-300 UV-LED-vlakbedinkjetprinter is perfect voor grote volumes. Hij biedt de flexibiliteit van digitale personalisatie en een nog hogere productiviteit. De LEF-300 kan op een ruime waaier van substraten en voorwerpen printen en zo handelswaar met logo’s, promotieartikelen, signalisatiemateriaal, gepersonaliseerde prijzen, geschenken, industriële goederen, productprototypes en zoveel meer efficiënt personaliseren. De mogelijkheden zijn zo goed als eindeloos.

 

De LEF-300 kan op bijna alle substraten printen, inclusief:

•             Pvc en plastics

•             Metaal**

•             Glas**

•             Hout

•             Canvas

•             Platen

•             Leder, stoffen en nog veel meer

 

De LEF-300 beschikt over een ingebouwde vacuümtafel die de voorwerpen op hun plaats houdt. Laad gemakkelijk voorwerpen om de insteltijd te verminderen en voorkom fouten door voorwerpen stevig op hun plaats te houden zodat ze niet verschuiven tijdens het instellen en het printen.

 

Maximaliseer uw output met de VersaWorks Dual RIP-software

De Roland VersaWorks Dual RIP-software wordt meegeleverd met uw LEF-300. Deze krachtige RIP minimaliseert de behoefte aan ontwerpsoftware, aangezien speciale kleurlagen zoals wit, transparant en primer rechtstreeks van het artwork in de RIP-software kunnen worden gecreëerd.

Bekijk en bewerk complexe bestanden met transparanties, lagen en andere speciale effecten snel en gemakkelijk. Roteer, bepaal afstanden en herpositioneer bijgesneden afbeeldingen accuraat binnen de RIP voor meer controle bij het printen van graphics en het toepassen van effecten.

 

Omvat standaard ook handige functies, zoals:

• nesting

• tiling

• step and repeat

• variable dataprinting

• calculator die het inktverbruik voorspelt

• Pantone® en Roland Color System Libraries

• Roland Texture System Library met 72 kant-en-klare textuurpatronen

 

Lever verbluffende resultaten met ECO-UV-inkt

De ECO-UV-inkt is verkrijgbaar in CMYK, wit en transparant. Ze droogt onmiddellijk en staat garant voor een breed kleurenpalet met scherpe details en een uitstekende kleurdensiteit. ECO-UV moet niet worden ontgast en hecht zich perfect aan ronde en onregelmatige oppervlakken.

ECO-UV-inkten zijn buitengewoon duurzaam, voor zowel binnen- als buitengebruik. ECO-UV-inkt is veilig na het drogen. Ze wordt geleverd in cassettes van 220 cc of de meer voordelige cassettes van 500 cc, zodat u uw handen niet vuil hoeft te maken.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid als standaard

De LEF-300 wordt gedekt door een voor de industrie unieke RolandCare-garantie van één jaar die in de prijs van het toestel is inbegrepen. En om zorgeloos en onbewaakt printen mogelijk te maken, verstuurt Roland OnSupport meldingen naar uw e-mailadres of smartphone om u te laten weten dat de inkt bijna op is of dat een opdracht voltooid is.

U kunt dus op beide oren slapen, want uw toestel wordt ondersteund door enkele van de meest geavanceerde technologieën en uitgebreide garantiepakketten in de sector.

 

Energie-efficiënt en ozonvrij

Het VersaUV LEF-assortiment mag op een gewoon stopcontact worden aangesloten. De LEF-300 verbruikt maar een fractie van de stroom in vergelijking met andere vlakbedprinters, waardoor uw jaarlijkse elektriciteitskosten aanzienlijk dalen.

De LEF-300 maakt gebruik van een duurzame uv-ledlamp voor het drogendie onmiddellijk in- of uitgeschakeld kan worden. Zo kan de gebruiker echt op aanvraag printen zonder te moeten wachten tot de lamp is opgewarmd. Doordat dit toestel is uitgerust met een lichtbron die volledig ozonvrij is en licht uitstraalt binnen het bereik dat bekendstaat als bijna-uv, biedt de LEF-300 een veilig alternatief voor traditionele uv-lampen.

Daarnaast schakelt de LEF automatisch in een spaarstand wanneer hij een lange tijd niet wordt gebruikt.

 

Nu met primerinktoptie

Dankzij de primerinktoptie van de LEF-300 print u snel en gemakkelijk op glas, glanzende oppervlakken en nog veel meer*. Gebruikers kunnen een voorwerp gemakkelijk en nauwkeurig voorbereiden voor de personalisatie door de primerinkt rechtstreeks vanuit een bestand in VersaWorks Dual RIP te printen. Daarna kan de kleurengraphic op het voorwerp worden geprint. Hierdoor is het mogelijk om grafische elementen veel zuiverder en efficiënter toe te voegen aan uitdagende materialen.

 

Optimaliseer uw workflow met tal van productiviteitsfuncties

De VersaUV LEF-300 heeft een grote printzone van 770 mm breed en 330 mm lang. Met vier printkoppen en twee uv-ledlampen kan de printer snel bidirectioneel printen op voorwerpen tot 100 mm hoog en 8 kg zwaar.

De witte en transparante (gloss) inkten worden elk door twee kanalen gespoten voor nog hogere printsnelheden.^

Om te voldoen aan de behoeften van fabrieken, beschikt de LEF-300 over input-/outputaansluitingen die externe toestellen ondersteunen, zoals waarschuwingslichten en automatische malvervanging.

 

Cover beschermt print en omsluit bewegende onderdelen

De VersaUV LEF-300 is veilig om te gebruiken in elke printshop en elke industriële of retailomgeving. Hij beschikt over een cover die de bewegende onderdelen afschermt. Deze beschermkap houdt de printzone stofvrij en sluit het uv-ledlicht in. De inktcassettes bevinden zich aan de zijkant van het toestel. Zo kunnen ze tijdens het printen worden vervangen zonder dat de cover open moet.

 

Ongeëvenaarde printkwaliteit

Met de Roland Intelligent Pass Control profiteert u van een uitstekende beeldkwaliteit op een ruime waaier van toepassingen en media, in alle printmodi, met meer egale overgangen. De automatische inktcirculatie van Roland helpt schitterende resultaten met een constante kwaliteit te produceren, zelfs bij grote volumes. De gecontroleerde inktcirculatievoorkomt dat de inktpigmenten in de witte inkt bezinken, waardoor een consistente dichtheid ontstaat voor een schitterend resultaat, elke keer opnieuw.

 

Optionele luchtfiltersysteem

Er is een optioneel luchtfiltersysteem verkrijgbaar voor de VersaUV LEF-300. Het omvat een actiefkoolstoffilter, ruimte om inkt op te bergen en een automatische aan-uitfunctie. De filter is gemakkelijk onder de LEF-300 te plaatsen en doet ook dienst als rek en opslagruimte voor mallen, toebehoren en voorraden.

 

Laseruitlijnsysteem

Met het ingebouwde laseruitlijnsysteem stelt u de LEF snel in voor verschillende media. Het is de eenvoudigste en meest doeltreffende manier om afbeeldingen uniform te printen op tal van materialen. De laseruitlijning van de LEF is een ongelooflijk gesofisticeerde en handige functie, of u het systeem nu gebruikt als een tweepuntsreferentie om vlakke oppervlakken te bepalen of om het middelpunt te vinden wanneer u print op afgeronde of onregelmatige voorwerpen.

 

Geavanceerde functies van de LEF-300

De LEF-300 beschikt over een brede waaier van geavanceerde functies om prachtige resultaten te leveren:

 

De twee uv-ledlampen en het bidirectioneel printen optimaliseren het drogen en de printsnelheden.

Grote inktcassettes van 500 cc voor een efficiënte productie van grote oplages.

Vacuümtafel om de voorwerpen stevig op hun plaats te houden voor een gemakkelijke instelling en precieze resultaten.

Input-/outputpoort voor externe toestellen zoals waarschuwingslichten en een automatische malvervanging.

Statusledlampen om de status van de printer eenvoudig te kunnen opvolgen in drukke productieomgevingen.

Een intuïtieve modus om op afstand te printen staat garant voor een uitzonderlijk constante kwaliteit op voorwerpen met regelmatige, golvende of gewelfde vormen.

Tot veertig vooraf bepaalde instellingen voor printopdrachten om onmiddellijk specifieke media-instellingen voor uw populairste toepassingen te kunnen oproepen.

Hoogtesensorbalk uit niet-magnetisch materiaal om te printen op magnetische voorwerpen zoals hoezen voor tablets.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    57156,25 incl. BTW
    47236,57 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen