Specificaties

De Stahls' Hotronix® Air Fusion™ is de perfecte pers voor volume werk. De kracht van deze pers is de precieze, veilige en eenvoudige bediening in combinatie met de automatische drukfunctie. Hij is ook ideaal voor transfers die een zeer hoge druk vereisen.

 

De pers draait automatisch weg naar de zijkant en kan weer terug draaien door op het meegeleverde voetpedaal te drukken. De druk wordt automatisch aangepast, of u nu een sweater of een t-shirt aan het bedrukken bent. De standaard is in hoogte verstelbaar en met het touch screen kunt u makkelijk en snel druk gerelateerde functies op te slaan.

 

U kunt snel en eenvoudig druk programma's opslaan en oproepen door het simpelweg aanklikken van het touch screen. Het nieuwe ontwerp en de manier van montage van de bodemplaat maakt het mogelijk om de bodemplaat makkelijk en snel te kunnen wisselen. Tevens kunnen kleding, tassen, enz. snel en eenvoudig op de bodemplaat geplaatst worden aangezien er geen onderstel in de weg zit, waardoor de productietijden verlaagt kunnen worden. Deze pers werkt op luchtdruk. Hiervoor is een compressor benodigd.

 

Veiligheid

- Twee handen vrij

- 2cm dik, non-stick verwarmingsplaat

- Vast, eenvoudig vervangbare bodemplaat (ook tijdens de werking)

- Onmiddellijk verstelbare Tack Fashion

- Hoogte verstelbaar

- Hoge drukopbouw tot 8,27 bar (120 psi)

  • Let op: levertijd op aanvraag
    6354,50 incl. BTW
    5251,65 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen