Specificaties

Vooruitstrevende folie contoursnijmachines voor volume productie en digitale print shops.

 

De beletterings- en reclame industrie is sterk geëvolueerd en meer dan ooit is er behoefte aan veelzijdige en duurzame machines. De Summa S Class snijmachines zijn gebouwd op een fundament van bewezen betrouwbaarheid en vertonen een niet eerder vertoonde veelzijdigheid. Van zelfklevende folies snijden en contoursnijden tot het plotten van papier en andere materialen, een S Class zal het allemaal doen, dag na dag. Zoals bij de ophanging van een sportwagen, waar de afregeling de extra kracht bepaalt, zo werkt Summa’s ingenieus materiaaltransport een extra

sterkte in de hand. De S Class heeft namelijk een dubbele servomotor die ongelooflijk snel snijdt, en Summa’s legendarisch materiaaltransport zorgt er dan ook nog eens voor dat dit foutloos gebeurt! Net zoals een Zwitsers uurwerk getuigt van betrouwbaar Europees vakmanschap, zo kunt u

volledig vertrouwen op een Summa S Class voor het precisie snijden van uw waardevolle ontwerpen en dure folies, altijd nauwkeurig, zoals u het verwacht.

 

Wireless lan connectie

S Class Wireless™ is een netwerkverbinding die eenvoudig geïntegreerd kan worden op een Lan (Local Area Network) of Wlan (Wireless Local Area Network) netwerk binnen een bedrijf d.m.v. een Access Point (wireless router). Indien er geen netwerk aanwezig is kan men altijd een peer-to-peer (directe) verbinding maken door middel van een “ad hoc” verbinding. Summa’s draadloze netwerkverbinding ondersteunt WEP en WPA, standaard encrypties voor het beveiligen van datatransfer in bestaande netwerken.

 

Ware tangentiële snijtechnologie

• De Summa S Class is ongetwijfeld ‘s werelds meest vooruitstrevende cutter. Zijn aanraakscherm maakt dat hij ook nog het eenvoudigst in gebruik is!

• De S Class snijkoppen hebben een ingebouwd afsnijsysteem dat de media automatisch kan afsnijden op het einde van de job.

 

Tangentiële snijtechnologie

De Tangentiële snijtechnologie garandeert een superieur snijresultaat in vergelijking met de meest gangbare sleepmestechnologieën. Immers doordat de snijrichting van het tangentiële mesje elektronisch gestuurd wordt, snijden T reeksen uiterst precies en met een heel hoge snelheid. Dit precisie snijwerk resulteert in makkelijker pellen wat heel wat tijdswinst betekent! Bovendien zorgt de gepatenteerde "nose piece" (loopstukje of mesgeleider) ervoor dat er tijdens het snijden geen kleine deeltjes folie loskomen. Met een snijkracht tot 600 gram slaagt de Summa S Class T reeks erin

om zonder moeite door zandstraal-, maskering-, en reflecterende folie te snijden. Met een Summa T reeks in huis heeft u geen behoefte aan een flatbed of lasercutter, de S Class 2 zal de klus wel klaren!


OPOS cam

Deze Summa T Serie is eventueel ook verkrijgbaar met een OPOS cam.

OPOS, acroniem voor Optical Positioning System, werd origineel door Summa gelanceerd in 1995 als ‘s werelds eerste optische alignement systeem voor snijplotters. De OPOS Cam technologie levert een supersnelle herkenning van vooraf geprintte passermarkeringen, ook bij complexe objecten én over hele lange contoursnij-jobs. Dit stelt OPOS Cam gebruikers in staat figuren te contoursnijden met een snelheid die ruim 10 maal hoger ligt dan bij concurrerende systemen.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Snelheid: 50 - 1000mm/sec, axiaal; tot 1414mm/sec, diagonaal

Mesdruk: SERIE T: 0 - 600gr instelbaar per 5gr

Herhaalbaarheid : ±0,1mm:

a) tot 12m op rolbreedte van max. 760mm

b) tot 4m op rolbreedte breder dan 760mm

Mediabreedte: S140: 17cm – 145 cm

* ‘Oversized’ mode laat een groter snijbereik toe: +/- 7cm

Versnelling: Tot 5,5g diagonaal

Max. Mediadikte: SERIE T: 0,05mm - 1,2mm

Snijbereik: S140: 135cm x 50m

  • Let op: levertijd op aanvraag
    15502,00 incl. BTW
    12811,57 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen