Specificaties

Vooruitstrevende folie contoursnijmachines voor volume productie en digitale print shops.

 

De beletterings- en reclame industrie is sterk geëvolueerd en meer dan ooit is er behoefte aan veelzijdige en duurzame machines. De Summa S Class snijmachines zijn gebouwd op een fundament van bewezen betrouwbaarheid en vertonen een niet eerder vertoonde veelzijdigheid. Van zelfklevende folies snijden en contoursnijden tot het plotten van papier en andere materialen, een S Class zal het allemaal doen, dag na dag. Zoals bij de ophanging van een sportwagen, waar de afregeling de extra kracht bepaalt, zo werkt Summa’s ingenieus materiaaltransport een extra sterkte in de hand. De S Class heeft namelijk een dubbele servomotor die ongelooflijk snel snijdt, en Summa’s legendarisch materiaaltransport zorgt er dan ook nog eens voor dat dit foutloos gebeurt! Net zoals een Zwitsers uurwerk getuigt van betrouwbaar Europees vakmanschap, zo kunt u volledig vertrouwen op een Summa S Class voor het precisie snijden van uw waardevolle ontwerpen en dure folies, altijd nauwkeurig, zoals u het verwacht.

 

Wireless lan connectie

S Class Wireless™ is een netwerkverbinding die eenvoudig geïntegreerd kan worden op een Lan (Local Area Network) of Wlan (Wireless Local Area Network) netwerk binnen een bedrijf d.m.v. een Access Point (wireless router). Indien er geen netwerk aanwezig is kan men altijd een peer-to-peer (directe) verbinding maken door middel van een “ad hoc” verbinding. Summa’s draadloze netwerkverbinding ondersteunt WEP en WPA, standaard encrypties voor het beveiligen van datatransfer in bestaande netwerken.

 

Technisch sleepmes

Door zijn eenvoud is het gebruik van een sleepmes de meest toegepaste technologie. Een offset parameter definiëert de afstand tussen het mespuntje en het rotatiecentrum. Om de positie te bepalen van het mesje dat los in de meshouder zit, wordt een sleepbeweging gemaakt waarbij het mespuntje verondersteld wordt deze beweging zo goed mogelijk te volgen. Summa cutters optimaliseren deze sleepbewegingen en leveren zo de best mogelijke snijkwaliteit af.

 

• De Summa S Class is ongetwijfeld ‘s werelds meest vooruitstrevende cutter. Zijn aanraakscherm maakt dat hij ook nog het eenvoudigst in gebruik is!

• De S Class snijkoppen hebben een ingebouwd afsnijsysteem dat de media automatisch kan afsnijden op het einde van de job.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Snelheid: 50 - 1000mm/sec, axiaal; tot 1414mm/sec, diagonaal

Mesdruk: SERIE T: 0 - 600gr instelbaar per 5gr

Herhaalbaarheid : ±0,1mm:

a) tot 12m op rolbreedte van max. 760mm

b) tot 4m op rolbreedte breder dan 760mm

Mediabreedte: 75D: 6 cm – 84 cm

Snijbreedte: 74.2 cm x 50 m

* ‘Oversized’ mode laat een groter snijbereik toe: +/- 7cm

Versnelling: Tot 5,5g diagonaal

Max. Mediadikte: SERIE T: 0,05mm - 1,2mm

  • Let op: levertijd op aanvraag
    6517,75 incl. BTW
    5386,57 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen