Specificaties

Snijplotters die in de industrie de norm stellen!

120cm snijplotter met sleepmes.

Maximale mediabreedte: 127cm

Maximale snijbreedte: 123cm

 

Snijplotters die de prijs- en kwaliteitsnorm van de signindustrie bepalen.

Sinds zijn introductie in 1996 is de SummaCut dermate geëvolueerd dat hij nu tot de wereldtop mag worden gerekend dankzij zijn prijs-kwaliteitverhouding. Na een revisie in 1999 en in 2008 kent de SummaCut nu zijn ultieme verfijning. De SummaCut Reeks is het resultaat van tientallen jaren Europese engineering.

Een van de spitsvondigheden van deze SummaCut Reeks is bijvoorbeeld de OPOS X technologie, welbekend van op de vooruitstrevende S Class Reeks, die in een nieuwe sleepmessnijkop geïntegreerd werd. Dit zorgt ervoor dat SummaCut de referentiepunten voor het contoursnijden niet enkel op klassieke vinylsoorten detecteert, maar ook op reflecterende, holografische of spiegelende materialen en bovendien door eender welke soort laminaat heen. De SummaCut gebruikt ook een uitmuntende sensortechniek en complexe algoritmen om willekeurige vervormingen van de uitprint te compenseren.

Summa’s ingenieurs weten dat aandrijving één van de, zoniet het belangrijkste kenmerk is van een goede cutter. Vandaar dat elke Summa snijplotter uitgerust is met Summa’s gepatenteerde aandrijfcilinders. Ze zijn gemaakt uit de fijnste materialen, in een uniek procédé dat verzekert dat iedere cilinder de exacte afmeting heeft. Bovendien zijn ze omhuld met een speciale coating die een sterke slijtvaste werking garandeert en die vermijdt dat de rollen oxideren, waardoor de tractie zou kunnen afnemen.

Summa’s over de hele wereld gerenommeerde vakmanschap levert ook bij de SummaCut een ongeziene kwaliteit en betrouwbaarheid. Geen wonder dat de SummaCut een van de meest succesvolle vinylprinters ooit is.

  • Let op: levertijd op aanvraag
    7007,75 incl. BTW
    5791,53 excl. BTW

Beoordelingen

Wees de eerste om dit artikel te beoordelen