E-commerce

Wij beheren momenteel meer dan 100 webshops


Maximaliseer uw online verkoop

Webshops

Business to business (B2B)

U verkoopt alleen aan bedrijven en wilt hierbij bijvoorbeeld klantkortingen en magazijnbeheer of drop shipment aanbieden.

Business to consumer (B2C)

U verkoopt voornamelijk aan particulieren maar ook aan bedrijven. U biedt retour service , gebruikt dropshipment en wil uw bestelligen beheren en een hoge klanttevredenheid.

Reseller shops

U verkoopt aan bedrijven, en u wilt voor uw groot afnemers een reseller webwinkel aanbieden. Uw partners doen de klantafhandeling, u verzendt via dropshipment de producten. On systeem ondersteunt het: Deze mogelijkheid is vrij uniek en niet standaard te vinden bij bijvoorbeeld open source systemen zoals Magento en WooCommerce.


Algemeen

Ontwerp naar wens

Op maat gemaakt design, of keuze uit meerdere templates.

SEO vriendelijk

Ons platform is zoekmachine vriendelijk, opbouw van H1-tags en interne links zijn speciaal door ons ingesteld en worden tevens door ons onderhouden.

Snel hosting platform

Wij beschikken over een eigen hosting platform speciaal geoptimaliseerd voor onze webshops. Wij garanderen hierbij hoge uptime en snelle laadtijd van uw website.

Handleiding voor gebruik

Ons webshop platform is goed gedocumenteerd zodat u ook zonder onze hulp moeiteloos kunt werken met ons systeem.

Productbeheer

Snel invoeren

Onze product invoer tool zorgt er voor dat u snel artikelen kunt invoeren en bewerken. Vraag ons gerust voor een demonstratie.

Leverancier koppelingen

Koppelen met een leverancier zodat uw product assortiment altijd up-to-date is? Geen probleem, wij koppelen met bestaande systemen of bouwen de koppeling voor u op maat.

Importeren CSV/Excel

De meest standaard methode voor het importeren en bijhouden van producten is het gebruik van CSV/Excel. Wij hebben hiervoor uitgebreide mogelijkheden. Ook het exporteren voor anderen is een peulenschil.

Importeren Magento

Heeft u een Magento shop en wilt u naar ons overstappen? Geen probleem, wij importeren uw producten en zorgen voor een snelle start.

Importeren WooCommerce

Heeft u op dit moment een WooCommerce webshop en is uw groei zodanig dat die platform geen uitkomst meer biedt? Wij importeren uw producten en teksten zodat u vlekkeloos kunt overstappen. Ook het overnemen van uw huidige lay-out is geen probleem.

Voorraadbeheer

Meerder voorraad locaties

Ons voorraad beheer systeem biedt de mogelijkheid om samen te werken met meerdere voorraad locaties. Ook als deze niet door u zelf worden beheerd. Wij hebben voorraadkoppelingen met meerdere leveranciers, en zorgen er voor dat u altijd een actuele voorraad toont in uw webshop.

Voorraad koppelingen

Wilt u de voorraad van uw leveranciers tonen in uw webshop? Geen probleem, bouwen een koppeling of gebruiken bestaande software om uw voorraad bij te werken.

Exact

Houdt u het liefst uw voorraad en producten bij in uw boekhoudpakket Exact? Wij gebruiken deze gegevens en tonen de huidige voorraad in uw webwinkel.

Snelstart

Ook voor snelstart is er de mogelijkheid om uw voorraad te synchroniseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Picqer

Steeds meer bedrijven stappen over op verzend en magazijnsoftware zoals Picqer. Wij zijn hier standaard mee gekoppeld en zorgen er voor dat uw webshop de voorraad toont die uw verzendhuis of magazijn doorgeeft.

Barcode scanning

Om uw voorraad bij te houden kunt u gebruik maken van barcodes, zo kunt u snel uw magazijn tellen of nieuwe voorraad inboeken.

Verzending

Barcode scanning ter controle voor verzending

Indien u zelf voorraad heeft kunt u deze voorzien van barcodes en voor verzending uw picklist sluiten. U weet hierdoor zeker dat u niet de verkeerde artikelen naar uw klant verzendt.

Picqer

Steeds meer verzendhuizen en magazijnen stappen over op magazijnsoftware zoals Picqer. Wij zijn hier standaard mee gekoppeld en zorgen er voor dat uw verzendhuis of leverancier uw bestellingen direct voor u verwerkt.

Verzendstickers printen DHL & PostNL

Verstuurt u zelf of verlangt uw leverancier verzendstickers? Dan kunt u direct uw DHL of PostNL sticker printen of doorsturen met de pakbon.

Betaalmogelijkheden

Mollie

Eenvoudig u klanten laten betalen met meerdere betaalmogelijkheden zoals iDeal, mistercash en sofortbanking. Door gebruik te maken van Mollie heeft u geen maandelijkse kosten en bent u verzekerd van lage transactiekosten.

Sisow

Gebruikt u het liefst Sisow voor uw betalingen? U koppelt uw Sisow account binnen een minuut.

Paypal

Wilt u abonnementen factureren of buitenlandse betalingen ontvangen, PayPal kan worden ingeschakeld als extra betaalmethode.

Rabobank Omnikassa

Gebruikt u Rabobank en heeft u al een Omnikassa account, of wilt u de betalingen direct op uw rekening, gebruik dan deze om iDeal betalingen te ontvangen. Het is ook mogelijk deze te gebruiken in combinatie met andere betaalmethoden/betaalproviders.

Incasso / SEPA

Wilt u uw klanten maandelijks factureren? Gebruik ons abonnements systeem en incasseer automatisch middels batch of via bijvoorbeeld betaalprovider Mollie.

Koppeling boekhouding

Exact Online

Wij bieden directe koppeling met Exact Online, zodat uw bestellingen automatisch worden verwerkt in uw administratie.

Snelstart

Misschien wel de meest gebruikte boekhoudsoftware van Nederland. Wij boeken uw facturen in, of houden uw voorraad actueel. Vraag naar de mogelijkheden.

E-boekhouden

Boekhoudsoftware die wat minder vaak wordt gebruikt, maar toch bieden wij mogelijkheden om de administratie van uw webwinkel zo eenvoudig mogelijk te maken.

Marketing

Adwords

Zonder Adwords kunt u tegenwoordig geen webwinkel meer runnen. Wij zijn gespecialiseerd in Adwords-campagnes en bieden u ondersteuning of verzorgen uw volledige online marketing.

Google shopping

Uw producten tonen in Google shopping is eenvoudig, maar lang niet iedereen doet het. Doet u mee?

Facebook

Adverteren via Facebook kan interessant zijn, afhankelijk van uw doelgroep en producten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Instagram

Een zeer ondergewaardeerd advertentieplatform is Instagram. Wellicht bent u er mee bekend als gebruiker, maar vele ondernemers vergeten de kracht van een eenvoudige advertentie op Instagram.

Marktplaats

Verkoopt u producten die veel worden gezocht en concurrerend genoeg zijn met tweedehands artikelen? Gebruik dan onze Marktplaats advertentie module, en uw producten staan in een mum van tijd op Marktplaats.

Overig

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe marketing oplossingen, weet u er een? Wij bouwen voor u waarschijnlijk kosteloos een koppeling. 

Zoekmachine

Crawl statistieken

Wilt u weten hoe uw website wordt geindexeerd? Wij bewaren en groeperen alle gegevens over wanneer en wat Google indexeert.

Zoekposities

Wilt u weten op welke posities uw site zich bevindt? Gebruik onze zoekwoord tool, en u weet het. U kunt zien of u stijgt of daalt per zoekwoord, welke pagina's relevant zijn, en u kunt direct advertenties schrijven en exporteren naar Adwords.

Seo service

Wilt u niet bezig zijn met zoekmachine optimalisatie en het schrijven van teksten? Onze tekstschrijvers zitten voor u klaar, en helpen uw zoekwoorden naar de eerste pagina van Google en Bing.

Extra opties

Kortingscodes

Wilt u uw verkoop bevorderen en uw klanten aan u binden? Gebruik kortingscodes zodat uw klanten terugkeren en profiteren van extra korting. Op deze manier kunt u uw klanten aan u binden en uw verkoop stimuleren.

Staffelprijzen

Niet ieder webshop systeem ondersteunt het. Verkoopt u vanaf een minimum aantal? U kunt korting geven vanaf 100, 200 of 1000 stuks, of verkomen dat mensen minder dan 100 stuks bij u afnemen.

Postcode API

Om te voorkomen dat verzendingen niet aankomen gebruiken wij een actuele postcode database. Wij valideren de adresgegevens van uw klant voordat er iets verstuurd wordt.

Internationaal / vertalen

U kunt pagina's automatisch vertalen en vervolgens met de hand bijwerken. Ook kunt u kiezen om bepaalde pagina's, producten en kortingen alleen in enkele landen te activeren.

Klantkortingen

Heeft u veel vaste klanten? Geef deze kortingen op merk, categorie of productniveau zodat ze nooit op zoek zullen gaan bij de concurrent. Ook is er de mogelijkheid om korting te geven op basis van eerdere bestellingen.

Advertentie / linkpartners

Wilt u bezoekers ontvangen van webshops en websites door ons in beheer? Dit kan via ons linkpartner programma. Zo krijgen bezoekers wat ze willen, en uw verkoop stijgt.

Live chat service

Heeft u producten waar u veel vragen over krijgt? Maak het uw klant gemakkelijk door een Live-chat aan te bieden. U kunt de chat afhandeling ook uitbesteden aan ons. Vraag naar de mogelijkheden.

Social media

Onze social media specialisten geven advies over hoe u uw doelgroep het beste kunt benaderen. Ook zorgen wij er voor dat u een verzorgde en vooral actuele Facebook of Instagram pagina heeft.


Wow! U bent aan het einde van onze beschrijving! Heeft u interesse, en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!